599 Kč
Description
Grilovací omáčky, kořenící směsi a marinády jsou tajnou zbraní každého mistra grilu. Zvýrazňují jednotlivé chutě a tím dodávají grilovaným pokrmům jejich charakter, osobnost, hloubku a duši.
Steven Raichlen, „mistr grilu“ USA (podle časopisu Esquire), zcela aktualizoval a zrevidoval svou nejžádanější encyklopedii, ve které píše o kořenících směsích s extra pálivým chile-de-arbol, marinádách s citronem, máslových omáčkách na podlévání, neuvěřitelně pikantních omáčkách, lehkých omáčkách na potírání během grilování, sladko kyselých pikantních omáčkách vhodných na celou řadu potravin, ostré omáčky sambal a chutney. Ve své publikaci představuje celou šíři nejnovějších populárních chutí a čerpá inspiraci z neodolatelné thajské, mexické, indické, cajunské, jamajské, italské a francouzské kuchyně, ale ze základních kamenů severoamerického grilování.
V knize najdeme přes 200 receptů, včetně kompletního výčtu receptů na přípravu hlavních jídel s použitím omáček. V celé publikaci je mnoho barevných fotografií. Rozhodně se jedná o nepostradatelnou kuchařku pro každého, kdo se doma věnuje grilování a své umění stále zdokonaluje.
- kniha je v anglickém jazyce