Weber Smokey Mountain Cooker 47 cm

12490 

SKU: 0077924004773 Categories: ,

Description

Tento gril si můžete prohlédnout sestavený v naší prodejně ve Vilémově.

Pokud chcete začít s barbecue, ale nechcete do grilu investovat větší finanční částku (např. do peletového grilu), pak je Weber Smokey Mountain jednoznačně nejlepší volba. Mám ho již 2 roky jako druhý hlavní gril k Weberu Performer a jsem s ním spokojen na 110%. WSM (Weber Smokey Mountain) má úžasnou regulaci proudění vzduchu a tím teploty, takže se s ním naučíte pracovat velmi rychle. Pak už pro vás pochoutky jako žebírka, trhané maso nebo hovězí hrudí nebude problém připravovat při teplotách okolo požadovaných 110° C. Nezapomeňte na termosondu – bez měření teploty uvnitř masa nelze velké kusy masa grilovat s úspěchem…

Vepřové trhané maso z krkovice (pulled pork)

Ve WSM se při barbecue používají brikety a zejména pak tzv. minion metoda. WSM je velmi populární v USA, kde bylo dříve hojně využíváno při BBQ soutěžích a tudíž lze na internetu nají spoustu užitečných informací právě pro vaření s WSM. Asi nejznámější stránkou věnovanou jen a pouze vaření s Weber Smokey Mountain je The Virtual Weber Bullet.

I na našem webu naleznete několik receptů připravovaných ve Weber Smokey Moutain, např. velmi oblíbené Pork Belly Burnt Ends. Tenhle gril/udírna rozhodně stojí za to a garantuji vám, že s ní budete nadmíru spokojeni. Pokud sháníte udírnu na klasické „české“ uzení při teplotách kolem 70° C, tak ty najdete v kategorii udírny.

  • Poklop s integrovaným teploměrem: pro kontrolu teploty při grilování
  • Velký otvor pro přikládání paliva
  • 3 odděleně nastavitelné průduchy na přívod vzduchu: pro optimální regulaci teploty
  • 2 úrovně pro uzení a grilování: mnohostranné využití
  • Porcelánem smaltovaná miska na vodu: zabrání vysoušení grilovaného pokrmu
  • Masivní palivový rošt: přiváděný vzduch cirkuluje rovnoměrně kolem briket
  • 2 trojmo niklované grilovací rošty s madly


Obsah balení

  • obal na udírnu

Video recept


Záruka

  • kotel, poklop a středový kruh – 10 let na proreznutí/propálení
  • plastové komponenty – 5 let kromě vyblednutí nebo změny barvy
  • všechny zbývající díly – 2 roky

Soubory ke stažení

Uživatelská příručka Weber Smokey Mountain