12490 Kč
Description
Tento gril si můžete prohlédnout sestavený v naší prodejně ve Vilémově.
Pokud chcete začít s barbecue, ale nechcete do grilu investovat větší finanční částku (např. do peletového grilu), pak je Weber Smokey Mountain jednoznačně nejlepší volba. Mám ho již 2 roky jako druhý hlavní gril k Weberu Performer a jsem s ním spokojen na 110%. WSM (Weber Smokey Mountain) má úžasnou regulaci proudění vzduchu a tím teploty, takže se s ním naučíte pracovat velmi rychle. Pak už pro vás pochoutky jako žebírka, trhané maso nebo hovězí hrudí nebude problém připravovat při teplotách okolo požadovaných 110° C. Nezapomeňte na termosondu – bez měření teploty uvnitř masa nelze velké kusy masa grilovat s úspěchem…
Ve WSM se při barbecue používají brikety a zejména pak tzv. minion metoda. WSM je velmi populární v USA, kde bylo dříve hojně využíváno při BBQ soutěžích a tudíž lze na internetu nají spoustu užitečných informací právě pro vaření s WSM. Asi nejznámější stránkou věnovanou jen a pouze vaření s Weber Smokey Mountain je The Virtual Weber Bullet.
I na našem webu naleznete několik receptů připravovaných ve Weber Smokey Moutain, např. velmi oblíbené Pork Belly Burnt Ends. Tenhle gril/udírna rozhodně stojí za to a garantuji vám, že s ní budete nadmíru spokojeni. Pokud sháníte udírnu na klasické „české“ uzení při teplotách kolem 70° C, tak ty najdete v kategorii udírny.
- Poklop s integrovaným teploměrem: pro kontrolu teploty při grilování
- Velký otvor pro přikládání paliva
- 3 odděleně nastavitelné průduchy na přívod vzduchu: pro optimální regulaci teploty
- 2 úrovně pro uzení a grilování: mnohostranné využití
- Porcelánem smaltovaná miska na vodu: zabrání vysoušení grilovaného pokrmu
- Masivní palivový rošt: přiváděný vzduch cirkuluje rovnoměrně kolem briket
- 2 trojmo niklované grilovací rošty s madly
Obsah balení
- obal na udírnu
Video recept
Záruka
- kotel, poklop a středový kruh – 10 let na proreznutí/propálení
- plastové komponenty – 5 let kromě vyblednutí nebo změny barvy
- všechny zbývající díly – 2 roky