79990 Kč
Description
Naše firma je oficiálním prodejcem produktů Dry-Ager v ČR!
DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití. DRY AGER® je ideální nejen pro restaurace, ale i řezníky a vůbec všechny gurmány, kteří dokáží ocenit chuť kvalitního vyzrálého masa.
Cílem německého výrobce bylo vyvinout a vyrobit profesionální lednici na suché zrání masa, která není závislá na přívodu vody a vypadá tak skvěle, jak funguje. Podařilo se mu to s výrobkem DRY AGER® – 100 % vyrobeným v Německu. Exteriér má nadčasový, moderní design a interiér s moderními technologiemi. Řemeslo se zde setkává se špičkovými technologiemi, které jsou chráněny 5 patenty. Izolační skleněné dveře chladničky s rámem v černé práškové barvě chrání cenný obsah před škodlivým vlivem UV záření.
Vlhkost může být díky integrovanému systému HumiControl® přesně řízena a nastavena po 0,1 % mezi 60 % a 90 %, a to i bez přívodu vody. Spolu se systémem DX AirReg® to zaručuje perfektní mikroklima, ideální proudění vzduchu a nepřetržitou sterilizaci uvnitř DRY AGER® – i když vnější teplota kolísá. DX 500® je první celosvětová chladnička na suché zrání masa, která kombinuje filtr s aktivním uhlím a aktivní UV-ventilační dezinfekční systém, který každou minutu sterilizuje veškerý vzduch v lednici. Výsledkem je, že bakterie nemají šanci.
Nikdy nebylo tak snadné připravovat si vlastní vyzrálé hovězí a vepřové maso, sušenou šunku nebo salámy a klobásy. V lednici maso zraje ideálně s kostí při konstantní vlhkosti kolem 85 % a teplotě 2 ° C. Přesný elektronický řídící systém DRY AGER® zajišťuje přesnou regulaci teploty, kterou lze nastavit přesně na 0,1 ° C. Úbytek hmotnosti v DRY AGER® je překvapivě malý! Hovězí maso (na kostech) ztrácí po 4 týdnech pouze cca. 7-8 % a po 6 týdnech pouze cca. 12 %. Vepřové maso ztrácí po 3 týdnech pouze cca. 9-10 % hmotnosti.
DRY AGER® se neomezuje jen na suché zrání hovězího masa, ale může se také použít k výrobě lahůdek – sušené šunky a mnoha druhů kořeněných mas, sušení klobás a salámů, ale i ke skladování sýra.
- součástí Dry Ageru DX 500 je horní police na maso (DX0025) a spodní police na maso (DX0028), každá o nosnosti 20kg
- jako volitelné příslušenství lze zakoupit nerezové rameno pro zavěšení masa na háky
- pro lepší regulaci vlhkosti a intenzivnější chuť masa doporučujeme sadu 2 himalájských solných desek a nerezovou misku pro jejich umístění do Dry Ageru
Specifikace
- dveře černé
- vnější skříň je ocelová v saténově černé barvě
- izolační sklo ve dveřích s UV filtrem
- vnitřní využitelný objem 132 l (až na 20 kg masa)
- teplotní rozsah od 0 °C do 25 °C
- elektronický regulátor vlhkosti od 60% do 90% bez nutnosti připojení vody
- optimální proudění vzduchu s filtrem s aktivním uhlím
- vnitřní LED osvětlení
- automatické odmrazování a odpařování
- optický i akustický alarm
- možnost zavěsit na zeď
- maximální zatížení – 2 hovězí hřbety o délce 50 cm nebo do 20 kg masa na policích
Obsah balení
- horní police na maso (DX0025)
- spodní police na maso (DX0028)
Video
Záruka
- 1 rok pro komerční použití (prodej na IČO)
- 2 roky pro domácí použití
Soubory ke stažení