49990 Kč
Description
Dvoupolohový nastavitelný spodní koš umožňuje umístit jídlo blíže k ohni při opékání při vysoké teplotě nebo dále, když se pomalu udí
Systém TRU Convection® směřuje kouř speciálními kanály a vytváří vír tepla a kouře, díky kterému se jídlo vaří rychleji a rovnoměrněji, aniž byste se museli o cokoli starat.
Díky senzoru pelet Traeger v zásobníku na pelety lze monitorovat množství pelet a obdržíte tak upozornění, když docházejí pelety.
Hlavní přednosti peletového grilu Traeger Ironwood 885
- Downdraft výfuk a režim Super Smoke
- Senzor na pelety
- Spodní rošt se dvěma polohami pro uzení/opékání
- Technologie WiFIRE
- Ovládání grilu D2
- Dvojitá izolace boční stěny
- Grilovací rošty potažené porcelánem
- 2 velká terénní kolečka a 2 malá kolečka s aretací
- háčky na grilovací náčiní
Obsah balení
- 1 teplotní sonda pro měření vnitřní teploty masa
- český návod k obsluze
Video
Záruka
- 2 roky
Soubory ke stažení
Návod k obsluze peletového grilu Traeger Ironwood 650
Další oblíbené recepty na peletové grily Traeger
Video recept: Pikantní bůčkové kostkyBůček je prostě jedna z českých klasik. Můžete ho nakrájet na plátky, okořenit pikantním kořením a grilovat ho přímou metodou. Ale taky si můžete připravit „burnt ends“ ! Pork Belly Burnt Ends je anglický název pro pomalu pečené kostky bůčku okořeněné BBQ kořením, zalité BBQ omáčkou třeba s máslem a medem. |
|
Video recept: Hovězí žebra v peletovém griluJak udělat žebra v grilu? Peletové grily jsou přímo stvořené pro barbecue – pomalou tepelnou úpravu větších kusů masa v grilu za přítomnosti kouře. Vepřová žebírka zná asi každý, ale už jste zkoušeli i pořádná velká a masitá hovězí žebra? |