2400 Kč
Description
The Dry Aging Bible z vás učiní profesionály – a profesionály na maso ještě více kreativnější. Na jejích více než 300 stranách se dozvíte vše o zrání masa, drůbeže, šunky, uzenin, sýrů a dokonce i ryb v lednici DRY AGER®.
- kniha je v anglickém jazyce
- 336 stran – 89 receptů na zrání masa a vaření
- Základy suchého zrání
- Znalost produktu
- Praxe suchého stárnutí s tipy a triky
- Vše o funkci SmartAging®
- Workshop s pokyny krok za krokem
- Recepty na zrání masa (hovězí, vepřové, zvěřina, drůbež a jehněčí)
- Recepty na zrání šunky
- Recepty na zrání klobás
- Recepty na zrání ryb
- Recepty na zrání sýrů
- recepty na sušení zeleniny nebo těstovin
- Recepty na vaření
- Vše o vědě o suchém stárnutí
- A nezapomeňte: Fotografie jídel na nejvyšší úrovni, a ještě mnohem víc…
Tato kniha vysvětluje historii a současnou praxi suchého zrání do posledního detailu, včetně těch vědeckých. S úžasnými fotografiemi a podrobnými návody ukazuje příklady, jak zušlechtit maso, jak vyrobit světoznámou šunku a salám, a kulinářské možnosti s recepty od slavných šéfkuchařů. Zahrnuje dokonce i ryby a sýry.
Vůbec poprvé na světě byly všechny důležité aspekty suchého zrání shrnuty do neuvěřitelných podrobností. V „BIBLI SUCHÉHO ZRÁNÍ“ najdete vyčerpávající informace, soustředěné odborné znalosti, návody a překvapivé inspirace. Kniha vás krok za krokem provede celým procesem suchého zrání v teorii i praxi. Od výběru správného masa nebo jiného jídla, přes dokonalou přípravu syrového produktu, použití vhodných nástrojů, výběr správného programu suchého zrání až po přípravu vylepšeného produktu s lahodnými kuchařskými recepty.
Poznámka: Velkou část knihy lze uplatnit pouze v případě, že vlastníte lednici Dry-Ager nové generace Premium S.
Už jste je viděli? Směsi koření DRY AGER.
Směsi koření ideálně přizpůsobené receptům z Bible Dry Aging Bible v praktických a aroma-těsných plechových dózách. Celkem je k dispozici více než 20 směsí koření na šunku a klobásy. Takže je tu něco pro každou chuť.